Plan 2

Seng

Du är förmodligen precis som alla andra. Du kommer för sent till jobbet, för sent hem och för sent i säng. Ju mer du ska hinna med på dagarna, desto viktigare blir de där timmarna varje natt som du inte gör någonting alls. Men tyvärr sover alldeles för många alldeles för dåligt.

Framförallt är det många som inte känner till det viktigaste av allt: sömnkvaliteten är viktigare än antalet sömntimmar.

Det betyder att det är bättre att sova skönt i sex timmar än att sova sämre i åtta. Därför är det klokt att investera i en säng som passar ditt sätt att sova och ett sovrum som hjälper dig att vakna utvilad. Men inte till vilket pris som helst. Det är trots allt svårt att sova om man har skulder upp över öronen.

Därför tänker vi på SENG inte som alla andra. Vi samarbetar bara med de bästa tillverkarna och handplockar de produkter som ger dig absolut bäst sömn för pengarna. Eftersom alla vi på Sängjätten älskar sömn så mycket att det blivit vårt arbete, har vi också samlat på oss en hel del kunskap genom åren. Inte bara om sängar, utan lika mycket om sömn och sovrum.

På så sätt får fler sova som de behöver, till extra sköna priser. Bättre sömn för pengarna helt enkelt!

Välkommen in, så hjälper vi dig!

Kontakt:
08-740 64 00
kungenskurva@seng.se
www.SENG.se

Öppettider:
Mån-fre 10-20
Lördag 10-18
Söndag 11-18